Van slapeloze nachten naar een rustgevend bedrijf met verzwaarde dekens

Zleepers begon met slapeloze nachten van een vriendin van Linda… Haar vriendin had doorbroken nachten doordat haar jongste een slechte slaper was. Een herkenbaar verhaal voor veel ouders. En net als veel andere ouders had zij van alles geprobeerd maar ging het probleem niet over. Totdat ze de verzwaarde deken ontdekte… Ze was verrast door het feit dat zo’n simpele oplossing zó’n mooi effect kon hebben. Tegelijkertijd merkte ze dat het in Nederland nog aan expertise rond verzwaarde dekens ontbrak. Gaandeweg hielp ze anderen met zelfgemaakte verzwaringsdekens. Op die manier ontdekte ze ook wat wel en niet werkte voor bijvoorbeeld de vulling en welke zwaarte goed was voor welk probleem. Zo ontwikkelde ze zwaartedekens van verschillende afmetingen voor haar toenemende klantenbestand.

Goed advies

Begon Linda aanvankelijk met verzwaarde dekens voor peuters, gaandeweg bleek dat veel meer mensen baat hadden bij de geborgenheid die de verzwaarde dekens bieden. Zo vroeg een verzorgingsinstelling een verzwaarde deken voor een dementerende man die onrustige nachten had. De man werd rustiger en sliep beter. Zowel de verzorgenden als de familie merkten de verbeteringen. Al snel werden meer dekens besteld. Een autistische jongen bleek bij overprikkeldheid veel baat te hebben bij een uurtje weg kruipen onder de deken. En zo kent Linda inmiddels veel meer voorbeelden.

Uniek in Nederland is ook dat Zleepers zoveel expertise heeft dat goed wordt meegedacht over wat iemand nodig heeft. De verzwaarde dekens komen namelijk in verschillende maten en gewichten. Bij Zleepers kunt u altijd terecht over goed advies hierover.

 

” We hebben een prachtige deken ontvangen met het gewicht mooi verdeeld. Snelle en vriendelijke service en communicatie. Aanrader!”

Voor verschillende problematiek is een verzwaarde deken geschikt.

Bij Zleepers weten ze nu dat een verzwaarde deken een ongelooflijk doeltreffend middel is voor mensen die onrust beleven, prikkels moeilijk verwerken of niet kunnen slapen. Of het nu gaat om slechtslapende kinderen of prikkelgevoelige volwassenen of om mensen die last hebben van de gevolgen van de overgang, een depressie, ptss, adhd, autisme, stress, Alzheimer of dementie. Een verzwaarde deken kan zowel ’s nachts als overdag geborgenheid en rust bieden, zo weten de klanten van Zleepers.

De werking van een verzwaarde deken krijgt steeds meer bekendheid. Amerikaanse onderzoeken hebben het effect al onderschreven. Steeds meer professionals raden de deken aan voor jonge en oudere mensen die moeite hebben met prikkelverwerking. De verzwaringsdekens van Zleepers geven rust.

Hou er rekening mee dat omdat de dekens van Zleepers met de hand worden gemaakt en met verschillend gewicht kan worden gevuld de afmetingen soms iets in cm afwijken.

Meer weten? Neem contact op!

Contact

Zleepers
Email: info@zleepers.nl
Telefoonnummer: 0621840801
Of vul het contactformulier in.