Van slapeloze nachten naar een rustgevend bedrijf

Zleepers begon met slapeloze nachten van een vriendin van Linda… Haar vriendin had doorbroken nachten doordat haar jongste een slechte slaper was. Een herkenbaar verhaal voor veel ouders. En net als veel andere ouders had zij van alles geprobeerd maar ging het probleem niet over. Totdat ze de verzwaringsdeken ontdekte… Ze was verrast door het feit dat zo’n simpele oplossing zó’n mooi effect kon hebben. Tegelijkertijd merkte ze dat het in Nederland nog aan expertise rond zwaartedekens ontbrak. Gaandeweg hielp ze anderen met zelfgemaakte verzwaringsdekens. Op die manier ontdekte ze ook wat wel en niet werkte voor bijvoorbeeld de vulling en welke zwaarte goed was voor welk probleem. Zo ontwikkelde ze zwaartedekens van verschillende afmetingen voor haar toenemende klantenbestand.

Goed advies

Begon Linda aanvankelijk met verzwaringsdekens voor peuters, gaandeweg bleek dat veel meer mensen baat hadden bij de geborgenheid die de dekens bieden. Zo vroeg een verzorgingsinstelling een zwaartedeken voor een dementerende man die onrustige nachten had. De man werd rustiger en sliep beter. Zowel de verzorgenden als de familie merkten de verbeteringen. Al snel werden meer dekens besteld. Een autistische jongen bleek bij overprikkeldheid veel baat te hebben bij een uurtje weg kruipen onder de deken. En zo kent Linda inmiddels veel meer voorbeelden.

Uniek in Nederland is ook dat Zleepers zoveel expertise heeft dat goed wordt meegedacht over wat iemand nodig heeft. De dekens komen namelijk in verschillende maten en gewichten. Bij Zleepers kunt u altijd terecht over goed advies hierover.

 

” We hebben een prachtige deken ontvangen met het gewicht mooi verdeeld. Snelle en vriendelijke service en communicatie. Aanrader!”

Veel toepassingen

Bij Zleepers weten ze nu dat een verzwaringsdeken een ongelooflijk doeltreffend middel is voor mensen die onrust beleven, prikkels moeilijk verwerken of niet kunnen slapen. Of het nu gaat om slechtslapende kinderen of prikkelgevoelige volwassenen of om mensen die last hebben van de gevolgen van de overgang, een depressie, ptss, adhd, autisme, stress, Alzheimer of dementie. Een verzwaringsdeken kan zowel ’s nachts als overdag geborgenheid en rust bieden, zo weten de klanten van Zleepers.

De werking van verzwaringsdekens krijgt steeds meer bekendheid. Amerikaanse onderzoeken hebben het effect al onderschreven. Steeds meer professionals raden de deken aan voor jonge en oudere mensen die moeite hebben met prikkelverwerking. De verzwaringsdekens van Zleepers geven rust.

Meer weten? Neem contact op!

Contact

Zleepers
Email: info@zleepers.nl
Telefoonnummer: 0182235011
Of vul het contactformulier in.