Ervaringen met Zleepers

Zleepers is enorm trots op de verzwaringsdekens in het assortiment! Maar misschien hoort u liever van anderen de ervaring van wat zij van de zwaartedekens van Zleepers vinden…

 

Rust voor Alzheimerpatiënt

Eén van onze patiënten leed aan Alzheimer en sliep erg onrustig. Met de ervaring van Zleepers hebben we een zwaartedeken laten maken. Het effect was dat meneer veel rustiger werd en beter sliep. Zowel ons personeel als de familie zien dat de deken echt helpt. Wij gaan er meer bestellen voor andere patiënten.

Goed meegedacht

De fysio van mijn dochter adviseerde een verzwaringsdeken. We werden zeer vriendelijk geholpen en er werd echt met ons meegedacht over de maat en zwaarte. We hadden de deken binnen een dag in huis en zijn er superblij mee. Het werkt niet alleen maar ziet er ook heel mooi uit! Ik ga voor mijn oudste dochter ook een deken bestellen want we zijn super tevreden!

Snelle service!

We hebben een prachtige deken ontvangen met het gewicht mooi verdeeld. Snelle en vriendelijke service en communicatie. Aanrader!

Uitgerust

Heel snel was de deken in huis. En sindsdien slaap ik zoveel dieper. Ik word uitgerust wakker. Dank je wel!

Dank je wel

Wat een mooie dekens! Sterk, zwaar én we mochten zelf de stof kiezen. De kinderen slapen er heerlijk onder. Mijn oudste van 12 slaapt altijd erg onrustig, gaat diagonaal door het bed. Maar onder de verzwaringsdeken blijft hij stil liggen. Hij zegt veel uitgeruster te zijn. Dank je wel!

Zoon slaapt beter

Mijn zoon slaapt veel beter. Hij geeft aan dat hij een fijn gevoel heeft onder de deken. We hebben de deken al gewassen en dat gaat prima.

Kwalitatief goed

Prettig contact, duidelijke communicatie, snelle service. De deken was binnen een paar dagen in huis. Kwalitatief ook een goed product. Wij zijn er erg blij mee!

Minder warm in overgang

Door de overgang kreeg ik opvliegers. De verzwaringsdeken helpt de warmte te reguleren waardoor ik nu veel minder last heb van warmtewisselingen!